Portfolio buro KAAS

Ik ben Odette Bruls. Studeerde marketing, psychologie en voeding & diëtetiek. Werk(te) in commerciële, paramedische en onderwijsorganisaties. 
En blijf mezelf prikkelen en ontwikkelen met een cursus hier en een symposium daar.

NRC publiceerde mijn opiniestuk over de potentie van hybride vlees

Voor de bachelor opleidingen Voeding & Diëtetiek van Hogescholen NTI en NCOI werk ik in diverse functies zoals kernteamlid, ontwikkelaar, adviseur en toetscommissielid.

Voor OrthoFyto schreef ik in opdracht diverse artikelen. Zoals over eHealth toepassing bij dieetbegeleiding en over voeding als 'medicijn' bij chronische ziekten.

Voor de Universiteit van Tilburg verzorg ik marketingonderwijs en begeleid ik scripties, bijvoorbeeld over consumentengedrag in relatie tot voeding.

Voor een online personal trainer gaf ik voedingsadvies aan de deelnemers van het programma. Onder andere over het thema 'Voeding en de overgang'.

Voor de Nederlandse Vereniging van Diëtisten schreef ik artikelen (op basis van interviews met diëtisten) voor hun ledenblad NVD Nieuws.

Voor Nederland Voedselland hield ik een verspillingsblog bij.

Voor VoedNet, hét netwerk voor diëtisten in het bedrijfsleven, was ik bestuurslid en ben ik actief lid.

Voor Margriet werkte mee aan een artikel over clean eating. Voor Voeding Magazine aan een artikel over voeding & de overgang.

Voor foodbloggers Francesca Kookt en Lekker eten met Linda schreef ik gastblogs en gaf ik voedingskundig advies.

Voor de Haagse Hogeschool werkte ik als docent bij de opleiding Voeding & Diëtetiek.

Voor mijn afstudeerproject Voeding & Diëtetiek ontwikkelde ik de website en Facebook pagina 'Vrouw & Voeding' (nu inactief).

Voor Cloetta werkte ik o.a. aan de introductie van light snoep en de internationale uitrol van het suikervrije snoepmerk Dietorelle.