Kennis is kracht

"Kennis is dat wat geweten en toegepast wordt door een individu, groep individuen of een (ander) onderdeel van de maatschappij." (Wikipedia, 2019).
We leven in een overvloed aan informatie. Ook wel infobesitas genoemd. buro KAAS kan deze overvloed afslanken tot hapklare en op maat gemaakte brokken. Ik help je deze kennis toe te passen met mijn Kenniswerk (educatie), Advies & Analysewerk en Schrijfwerk. Origineel en professioneel. Hoe en wat precies? Kijk hieronder of struin rond in mijn portfolio.

Kenniswerk

Een goed educatieprogramma heeft elkaar versterkende onderdelen nodig die op aantrekkelijke en consumeerbare wijze worden gepresenteerd. Net zoals een goed gerecht de juiste ingrediĆ«nten, receptuur, bereiding en presentatie vereist. Van toetsvragen tot een volledig curriculum en van exploratie tot accreditatie, ik help je er graag bij! 

Advies & Analysewerk

Hulp nodig bij het maken van keuzes? Bij mijn advies mag je de vruchten plukken van al mijn leer- en praktijkervaring. Ik werk vanuit verschillende invalshoeken (marketing, psychologie, voedingskundig) om jou of je bedrijf het best passende advies te geven. Zo nodig of zo mogelijk gebaseerd op (aanvullend) onderzoek en analyse.

Schrijfwerk

Een nieuwsbericht, blog of rapport nodig? Een kort en krachtig of juist een lang en diepgravend artikel? Ander schrijfwerk? Ik hoor graag je wensen en blijf schaven tot je tevreden bent.